skip to Main Content

Ontmoet het team

We stellen graag ons team aan u voor. Op deze pagina vindt u algemene informatie over de fysiotherapeuten en een korte introductie.

Lisanne van Zijl

Lisanne is in 2017 afgestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam. Door het nationaal beoefenen van de zwemsport heeft zij veel ervaring met sportblessures en orthopedische klachten. Zij vindt het persoonlijke contact met de patiënt erg belangrijk. Samen met de patiënt met passie en creativiteit zoeken naar een passende oplossing voor het werken naar herstel is haar uitdaging.

BIG nr. 99923119204

Albert Tierie

Sinds 2005 werkt Albert bij Fysiotherapie Nieuw Sloten. Zijn sporten zijn tennis en hardlopen. Zijn visie is: massage is maatwerk, want elke persoon is uniek en daar hoort een massage op maat bij. U kunt voor verschillende massages bij hem terecht. Masseren heeft een ontspannend en rustgevend effect of kan stimulerend zijn. Het helpt tegen spanning, stress, slapeloosheid en/of spierpijn.

Stephanie Albers

Stephanie Albers is in juli 2012 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Een persoonlijke band en goede samenwerking met haar patiënten vindt ze heel belangrijk. Ze ziet het als een uitdaging om haar patiënten tevreden te zien en te kunnen helpen bij het behalen van hun behandeldoelen. Stephanie specialiseert zich in de behandeling van oncologische patiënten en is aangesloten bij het netwerk Traumarevalidatie van het Amsterdam UMC. Ook helpt zij bij orthopedische revalidatie. Op dit moment is zij in opleiding voor Master Manueel therapie. Ze heeft een paard en houdt van hardlopen en bootcamp.

BIG nr. 39915840504

Sjaak Holla

Sinds 1984 is Sjaak fysiotherapeut en sinds 1990 manueel therapeut. In 1992 richtte hij Fysiotherapie Nieuw Sloten op. Sjaak koos voor manuele therapie omdat hij het een prachtig vak vindt waarin je de tijd hebt om de klachten en alle invloeden hierop zorgvuldig in kaart kunnen brengen. “Als fysiotherapeut sta je dicht bij de patiënt, je hebt de tijd, raakt de mensen aan en ziet ze persoonlijk een aantal keren terug. Waar heb je dat nog in de zorg?” Zijn sporten zijn tennis en hardlopen.

BIG nr. 09033902204

Wij zijn open. Behandelingen op de praktijk, aan huis en via videobellen zijn mogelijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Graag eerst bellen, Appen of mailen.
+
Afspraak maken