skip to Main Content

Ontmoet het team

We stellen graag ons team aan u voor. Op deze pagina vindt u algemene informatie over de fysiotherapeuten en een korte introductie.

Mike Potemans

Mike Potemans

Mike is in 2020 afgestudeerd aan Hogeschool Utrecht. Vanaf jongs af aan heeft hij veel gesport met momenteel basketbal op de voorgrond. Hierdoor heeft hij vroeg geleerd hoe belangrijk vrij kunnen bewegen is. Er is voor hem niets mooier dan mensen weer in beweging krijgen, of dit nou op het gebied van sport, werk of iets anders is. Als fysiotherapeut werkt hij graag samen met u om de best passende en meest effectieve behandelmethode te vinden zodat u zo snel mogelijk weer op het oude niveau komt. Hierbij betrekt hij de zienswijze van de klant in de behandeling.

BIG nr. 19927597004

Albert Tierie

Sinds 2005 werkt Albert bij Fysiotherapie Nieuw Sloten. Zijn sporten zijn tennis en hardlopen. Zijn visie is: massage is maatwerk, want elke persoon is uniek en daar hoort een massage op maat bij. U kunt voor verschillende massages bij hem terecht. Masseren heeft een ontspannend en rustgevend effect of kan stimulerend zijn. Het helpt tegen spanning, stress, slapeloosheid en/of spierpijn.

Sjaak Holla

Sinds 1984 is Sjaak fysiotherapeut en sinds 1990 manueel therapeut. In 1992 richtte hij Fysiotherapie Nieuw Sloten op. Sjaak koos voor manuele therapie omdat hij het een prachtig vak vindt waarin je de tijd hebt om de klachten en alle invloeden hierop zorgvuldig in kaart kunnen brengen. “Als fysiotherapeut sta je dicht bij de patiënt, je hebt de tijd, raakt de mensen aan en ziet ze persoonlijk een aantal keren terug. Waar heb je dat nog in de zorg?” Zijn sporten zijn tennis en hardlopen.

BIG nr. 09033902204

Wij zijn open. Behandelingen op de praktijk, aan huis en via videobellen zijn mogelijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Graag eerst bellen, Appen of mailen.
+
Afspraak maken