skip to Main Content

Uw behandeling op maat bij de fysio bij Amsterdam-Zuidoost

Bent u snel op zoek naar de beste fysio in of nabij Amsterdam-Zuidoost? Dan is Fysiotherapie Nieuw Sloten uw professional. Bij ons duurt het wachten voor u met uw traject kunt beginnen niet lang. Binnen 24 uur na uw aanmelding kunt u al bij ons terecht voor een afspraak. Wij hebben flexibel inzetbare fysio’s en onze praktijk staat bekend om de diverse specialisaties omtrent de fysiotherapie. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw manuele therapie, sportmassages en meerdere vormen van revalidatieprogramma’s. Onze praktijk voldoet aan de hoogst gestelde kwaliteitseisen en onze fysiotherapeuten zijn allen CKR-geregistreerd. Tevens worden zij regelmatig bijgeschoold, wat maakt dat onze fysio’s geheel op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de fysiotherapie. Wist u dat onze praktijk zeer gemakkelijk bereikbaar is en u zelfs gratis voor de deur kunt parkeren? Wij vertellen u hieronder graag meer over ons aanbod.

Heeft u klachten? Maak een afspraak!

Een afspraak maken is simpel en u kunt binnen 24 uur al terecht! Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Fysiotherapie

Onze fysiotherapie is geheel gericht op het verhelpen van klachten aan uw gewrichten. Wij zijn dan ook koplopers in ons vakgebied, daar wij met diverse gezondheidsexperts uit de regio samenwerken. Zijn uw spieren overbelast of verkrampt? Onze fysiotherapeut helpt u dan graag uw leven weer aangenamer te maken. Uit de volgende punten bestaat onze fysiotherapie:

  • Door uw spieren te masseren wordt herstel bevorderd
  • Oefentherapie waarmee wordt gezorgd dat uw spieren geen verkeerde bewegingen maken, zodat u binnenkort weer vrijer kunt bewegen
  • Actieve coaching, om u goed inzicht te geven hoe u uw spieren precies kunt ontlasten

Nadat u bent aangemeld, wordt een behandelingsplan voor u opgesteld. Deze brengen wij vervolgens in de praktijk. Dit kan in onze praktijk, maar eventueel ook bij u thuis in Amsterdam-Zuidoost.

Revalidatie bij sportblessures

Bent u geblesseerd geraakt gedurende het sporten? En wilt u snel herstellen? Wij kunnen u hier dan bij begeleiden. Of u nu voetbalt, tennist of zwemt, of wellicht een hele andere sport beoefent, wij kunnen uw trainingsprogramma geheel toepassen op uw sport. Door het op maat gemaakte trainingsprogramma van onze fysiotherapeut, kunt u zelfverzekerd terugkeren naar uw eigen sport.

revalidatie amsterdam zuidoost

Sportmassage amsterdam zuidoost

Sportmassage

Een sportmassage kan zeer van nut zijn wanneer u revalideert van een sportblessure. Onze sportmassages staan bekend om hun herstelbevorderende en preventieve werking. Ook zorgen de massages, dankzij de verbeterde doorbloeding en de opgewekte wrijvingswarmte, voor een fijn ontspannen gevoel. Ook niet-sporters kunnen baat hebben bij onze sportmassage en zijn van harte welkom.

Oncologische revalidatie

Bent u onder behandeling (geweest) voor kanker? Maak dan gebruik van onze speciale oncologische revalidatie. Het hoofddoel hiervan is het bestrijden van medische klachten en vermoeidheid die ontstaan zijn gedurende uw behandeling. Onze praktijk heeft een groot netwerk en werkt samen met diverse medische specialisten. Onze hersteltrajecten wat betreft onze massages en conditietrainingen weten wij daardoor zoveel mogelijk te personaliseren. Uiteindelijk zal dit de neutralisatie van uw lichamelijke klachten als gevolg hebben. Uw vertrouwen in uw eigen lichaam wordt hierdoor ook langzaam maar zeker weer opgebouwd.

Manuele therapie

Heeft u structureel pijn aan uw rug en/of nek? Een manuele therapiesessie is dan wellicht geschikt voor u. Wij kunnen u manuele therapie zeer aanraden indien u te maken heeft met deze klachten:

  • Pijn in het hoofd en/of de nek
  • Nek- en schouderklachten die doortrekken tot in de armen
  • Hoge rugklachten, met pijn hoog in de rug en rib- en borstpijn
  • Lage rugklachten, ook met uitstralende pijn in uw benen

Na uw aanmelding, zal eerst een zorgvuldige analyse uitgevoerd worden om vast te stellen waar uw klachten vandaan komen. Daarna zal een behandelplan worden opgesteld. Gedurende uw traject zal onze manueel therapeut ervoor zorgen dat uw gewrichten steeds beter beweegbaar worden.

Vergelijkbaar met een chiropractor

Als u op zoek bent naar een chiropractor in Amsterdam-Zuidoost, kunt u in veel gevallen eveneens bij ons terecht. De behandelmethode van een chiropractor is immers sterk vergelijkbaar met de manuele therapie die wij als fysiotherapeut in de omgeving van Amsterdam-Zuidoost aanbieden. Het verschil tussen beide behandelingen is dat een chiropractor vanuit de wervelkolom en het zenuwstelsel werkt, terwijl wij met manuele therapie werken vanuit de spieren. Daarnaast kijken wij puur naar het gebied waar de pijn zit en kijkt een chiropractor vaak naar het hele lichaam. Een chiropractor gebruikt specifiek uitgevoerde correcties en maakt vaak gebruik van röntgenfoto’s. Een behandeling van een chiropractor gaat dus verder dan die van onze manueel therapeut in de omgeving van Amsterdam-Zuidoost. De overeenkomst van de behandelingen is echter dat deze allebei gericht zijn op het verbeten van lichaamsverbeteringen. Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen? Maak gerust een afspraak om te ontdekken of manuele therapie voor u geschikt is voordat u een chiropractor in Amsterdam-Zuidoost bezoekt.

Orthopedische revalidatie

Bent u pas geleden geopereerd aan uw knie, rug, schouder, enkel of heup? Of heeft u binnenkort een operatie? Maak dan ook de keuze voor ons orthopedisch revalidatieprogramma. Samen met uw persoonlijke orthopeed komt onze fysio tot een voor u gewenst programma. Na ontslag uit het ziekenhuis kunt u hier direct mee starten. Tevens werken wij nauw samen met het Amsterdam UMC, waaronder met hun traumachirurgen en revalidatieartsen. Samen met alle partijen werken wij aan een prettig en succesvol herstel voor u.

Fitness

Bij het volgen van een behandeltraject bij onze fysio kunt u drie keer per week gratis in onze praktijk komen fitnessen. Op deze wijze kunt u op zelfstandige basis extra werken aan uw herstel. Ook wanneer u niet bij ons in behandeling bent, mag u gebruik maken van onze fitnessruimte. Kies dan ook voor Fysiofit. Deze fitnessvorm vindt plaats onder begeleiding van een vakkundige fysio. In een fijne omgeving met een non-competitieve sfeer volgt u uw eigen op maat gemaakte schema.

Fysiotherapie gezocht bij Amsterdam-Zuidoost? Bel of mail ons!

Wilt u graag een behandeling volgen bij onze fysio nabij Amsterdam-Zuidoost? Of heeft u nog vragen over ons aanbod? Bel ons dan direct via 06-22008173 of stuur per e-mail een bericht naar info@praktijkfysiotherapie.nl. Binnen 24 uur hebben wij voor u al een plek in onze praktijk nabij Amsterdam-Zuidoost.

Wij zijn open. Behandelingen op de praktijk, aan huis en via videobellen zijn mogelijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Graag eerst bellen, Appen of mailen.
+
Afspraak maken