skip to Main Content

Binnen 24 uur terecht bij onze fysio in Badhoevedorp

Zoekt u een goede fysio in Badhoevedorp? Fysiotherapie Nieuw Sloten biedt een behandeling op maat. En dat al binnen 24 uur! Wij beschikken over ruim 35 jaar ervaring in de fysiotherapie, manuele therapie, fitness, sportmassages en orthopedische revalidatie. Onze fysio’s zijn flexibel inzetbaar. Dit betekent dat u al binnen een dag na uw aanmelding terecht kunt. Daarbij worden onze fysiotherapeuten regelmatig bijgeschoold, waardoor zij volledig op de hoogte zijn omtrent de nieuwste ontwikkelingen in de fysiotherapie. Ook zijn onze fysiotherapeuten CKR geregistreerd, wat getuigt van een hoge kwaliteit zorg. Wij hebben met iedere zorgverzekeraar een contract afgesloten, waardoor u gemakkelijk bij ons een behandeling kunt volgen. Tevens is onze praktijk uitstekend bereikbaar en kunt u zelfs gratis voor de deur parkeren. Hieronder vertellen wij u graag meer over de behandelingen die wij u in Badhoevedorp kunnen aanbieden.

Heeft u klachten? Maak een afspraak!

Een afspraak maken is simpel en u kunt binnen 24 uur al terecht! Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Fysiotherapie

Bij Fysiotherapie Nieuw Sloten verzekeren wij u in Badhoevedorp van de juiste kennis en kunde binnen het behandelen van klachten aan uw spieren en gewrichten. Wij werken samen met huisartsen en andere specialisten in en rondom Badhoevedorp, zodat uw behandeling op een zo goed mogelijke manier verloopt. Heeft u last van overbelaste of verkrampte spieren? Bij onze fysiotherapeut bent u dan op de juiste plek. Binnen onze fysiotherapie bieden wij u:

  • Massages: door uw spieren te masseren bevorderen wij actief herstel
  • Oefentherapie, waardoor ervoor wordt gezorgd dat uw spieren precies de juiste bewegingen maken en binnenkort weer vrij kunnen bewegen
  • We coachen u actief, zodat u goed inzicht krijgt in hoe u uw spieren kunt belasten

Bij het begin van uw behandeling wordt een gepersonaliseerd behandelingsplan voor u opgesteld door de fysiotherapeut. Volgt u dit plan, dan zult u uw doelstellingen behalen. Indien gewenst kunnen wij in Badhoevedorp op huisbezoek komen.

Revalidatie bij een sportblessure

Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten en wilt u uw sport binnenkort weer oppakken? Kies dan voor onze sportrevalidatie in Badhoevedorp. Onze therapeuten hebben zelf ook veel ervaring in de recreatieve sport en topsport. Door een op maat gemaakt trainingsprogramma, kunt u onder begeleiding snel terugkeren in uw eigen sport. Dit programma bevat elementen die geheel zijn afgestemd op uw sport. Zo zijn wij gespecialiseerd in tennis, voetbal, zwemmen en verschillende andere vormen van sport. Het hoofddoel van onze fysio is altijd u coachen en adviseren, zodat u straks weer met zelfvertrouwen uw sport beoefent.

revalidatie badhoevedorp

Sportmassage badhoevedorp

Sportmassage

Ook sportmassages vallen onder de massages die onze fysio in Badhoevedorp aanbiedt. Onze fysiotherapeut zal uw spieren diep masseren, wat ontspannend en herstelbevorderend werkt. Ook werkt onze massage preventief tegen blessures. De opgewekte wrijvingswarmte en de verbetering van uw doorbloeding zorgen voor een ontspannen gevoel. Ook voor niet-sporters is onze sportmassage dan ook geschikt.

Revalidatie bij kanker

Bent u behandeld tegen kanker of wordt u hier momenteel voor behandeld? Ook oncologische revalidatie wordt door onze fysio aangeboden. Vaak is het zo dat patiënten zich moe voelen of andere medische klachten ervaren na of tijdens de behandeling van kanker. Wij kunnen u herstel op maat aanbieden, daar wij ons in een netwerk van oncorevalidatie bevinden. Onze gepersonaliseerde conditietrainingen en massages beïnvloeden en neutraliseren de klachten. Eveneens is het zorgen voor meer vertrouwen in uw lichaam een hoofddoelstelling bij onze oncologische revalidatie.

Manuele therapie

Manuele therapie biedt ondersteuning bij de bestrijding van klachten in uw rug of nek. De manueel therapeut maakt uw gewrichten weer makkelijk te bewegen. Doordat de pijn afneemt, zult u eenvoudiger bewegingen kunnen maken. Manuele therapie is de geschikte therapievorm voor u bij de volgende klachten:

  • Pijn in uw hoofd en/of nek
  • Nek- en schouderklachten die doortrekken tot in uw armen
  • Hoge rugklachten, met pijn hoog in de rug en rib- en borstpijn
  • Lage rugklachten, ook met uitstralende pijn in uw benen

Voorafgaand aan de behandeling worden uw klachten met u besproken door de manueel therapeut. Ook verricht de fysiotherapeut een onderzoek. Hierna zal in samenwerking met u een behandelingsplan worden gemaakt.

Vergelijkbaar met een chiropractor

Als u op zoek bent naar een chiropractor in Badhoevedorp, kunt u in veel gevallen eveneens bij ons terecht. De behandelmethode van een chiropractor is immers sterk vergelijkbaar met de manuele therapie die wij als fysiotherapeut in de omgeving van Badhoevedorp aanbieden. Het verschil tussen beide behandelingen is dat een chiropractor vanuit de wervelkolom en het zenuwstelsel werkt, terwijl wij met manuele therapie werken vanuit de spieren. Daarnaast kijken wij puur naar het gebied waar de pijn zit en kijkt een chiropractor vaak naar het hele lichaam. Een chiropractor gebruikt specifiek uitgevoerde correcties en maakt vaak gebruik van röntgenfoto’s. Een behandeling van een chiropractor gaat dus verder dan die van onze manueel therapeut in de omgeving van Badhoevedorp. De overeenkomst van de behandelingen is echter dat deze allebei gericht zijn op het verbeten van lichaamsverbeteringen. Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen? Maak gerust een afspraak om te ontdekken of manuele therapie voor u geschikt is voordat u een chiropractor in Badhoevedorp bezoekt.

Orthopedische revalidatie

Orthopedische revalidatie betreft fysiotherapie omtrent de voorbereiding op een operatie of het herstel erna. Het gaat hierbij vaak om een operatie aan de knie, schouder, enkel, heup of rug. Dit kan gaan om een kijkoperatie of een totale knie- of heupoperatie. Na het verlaten van het ziekenhuis krijgt u een op maat gemaakt revalidatieprogramma aangereikt. U volgt dit programma zowel thuis als bij onze fysio. Dit programma vindt plaats in samenwerking met uw orthopeed. Onze praktijk werkt samen met de orthopeden van Xpert Orthopedie. Bij revalidatieprocessen na grote trauma’s werken wij samen met het Amsterdam UMC. Door een goede communicatie te onderhouden tussen revalidatieartsen, fysiotherapeuten en traumachirurgen, wordt optimaal gewerkt aan het herstel van patiënten.

Fitness

Wenst u in Badhoevedorp onder begeleiding van een fysiotherapeut verantwoord te sporten? Kies dan ook voor Fysiofit. U traint dan op een verantwoorde manier in een kleine setting, waar sprake is van een non-competitieve sfeer. Indien u last heeft van chronische lichamelijke klachten, bieden wij u een oefenschema op maat. Volgt u een van bovenstaande behandeltrajecten bij ons? Dan kunt u gratis zelfstandig drie keer per week in onze praktijk fitnessen. Dit draagt optimaal bij aan uw herstel.

Fysiotherapie gezocht in Badhoevedorp? Neem contact op!

Heeft u interesse in een van onze specifieke behandelingen? En wilt u met een fysio actief werken aan uw herstel? Neem dan direct contact op met Fysiotherapie Nieuw Sloten. Bel
06-22008173 of stuur een e-mail naar info@praktijkfysiotherapie.nl. Binnen 24 uur kunnen wij u al een plek in onze praktijk geven. Ga ook voor de meest effectieve weg naar herstel en kies voor fysiotherapie in Badhoevedorp.

Wij zijn open. Behandelingen op de praktijk, aan huis en via videobellen zijn mogelijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Graag eerst bellen, Appen of mailen.
+
Afspraak maken