skip to Main Content

Uw behandeling op maat bij de fysio in Nieuw Sloten

Zoekt u snel een breed gespecialiseerde fysio in Nieuw Sloten? Dan is Fysiotherapie Nieuw Sloten uw professional. Bij ons hoeft u niet lang te wachten voor u kunt starten met uw traject. Al binnen 24 uur na het eerste contact kunt u in onze praktijk terecht voor een afspraak. Onze fysiotherapeuten zijn namelijk flexibel inzetbaar. Wij staan bekend om onze diverse specialisaties op het gebied van fysiotherapie. Zo bent u bij ons op de juiste plek voor manuele therapie, sportmassages en meerdere vormen van revalidatieprogramma’s.
Onze praktijk voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo zijn al onze fysio’s CKR-geregistreerd. Daarbij worden zij regelmatig bijgeschoold, waardoor de fysiotherapeuten steeds weer op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Onze praktijk is eenvoudig via de auto te bereiken. Deze kunt u zelfs gratis voor de deur parkeren. Hieronder vertellen wij u wat meer over ons aanbod.

Heeft u klachten? Maak een afspraak!

Een afspraak maken is simpel en u kunt binnen 24 uur al terecht! Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Fysiotherapie

Fysiotherapie staat geheel in het teken van het verhelpen van klachten aan de spieren en gewrichten van de mens. Wij zijn dan ook koplopers van de fysiotherapie in Nieuw Sloten en omgeving. Wij werken met diverse huisartsen en andere gezondheidsexperts uit de regio samen. Heeft u last van overbelaste of verkrampte spieren? Dan kan onze fysiotherapeut u helpen uw leven weer wat aangenamer te maken. Onze fysiotherapie bestaat uit de volgende punten:

  • Door uw spieren te masseren wordt herstel bevorderd
  • Oefentherapie waarmee wordt gezorgd dat uw spieren geen verkeerde bewegingen maken, zodat u binnenkort weer vrijer kunt bewegen
  • Actieve coaching, om u goed inzicht te geven hoe u uw spieren precies kunt ontlasten

Na uw aanmelding, stellen wij een behandelingsplan voor u op. Vervolgens worden deze plannen in praktijk gebracht. Dit kan in onze praktijk in Nieuw Sloten, maar ook bij u thuis.

Revalidatie bij sportblessures

Heeft u een vervelende blessure opgelopen tijdens het sporten? En wilt u hier snel van herstellen? Dan kunnen wij u hierbij begeleiden. Of u nu zwemt, tennist, voetbalt of een andere sport beoefent, wij maken een trainingsprogramma dat geheel op uw sport is toegespitst. Door het op maat gemaakte trainingsprogramma van onze fysiotherapeut keert u zelfverzekerd terug naar uw eigen sport.

sport revalidatie amsterdam nieuw sloten

Sportmassage nieuw sloten

Sportmassage

Sportmassages kunnen bijzonder nuttig zijn bij de revalidatie van een sportblessure. De sportmassages van Fysiotherapie Nieuw Sloten staan bekend om hun preventieve en herstelbevorderende werking. Ook zorgen deze, door de verbeterde doorbloeding dankzij de opgewekte wrijvingswarmte, voor een stukje ontspanning. Zelfs voor niet-sporters kunnen sportmassages dan ook zinvol zijn.

Oncologische revalidatie

Voor patiënten die onder behandeling zijn (of zijn geweest) voor kanker, hebben wij speciale oncologische revalidatie in ons aanbod. Het doel hiervan is de vermoeidheid en medische klachten bestrijden die zijn ontstaan gedurende de behandeling voor kanker. Onze praktijk maakt deel uit van een groot netwerk en werkt samen met vele andere medische specialisten. Daardoor weten wij de hersteltrajecten met betrekking tot onze conditietrainingen en massages zoveel mogelijk te personaliseren. Dit beïnvloedt uiteindelijk de neutralisatie van de lichamelijke klachten. Langzaam maar zeker wordt hierdoor het vertrouwen in uw eigen lichaam weer opgebouwd.

Manuele therapie

Ervaart u structureel pijn aan uw nek en/of rug, dan is een manuele therapiesessie wellicht iets voor u. Manuele therapie raden wij u aan indien u te maken heeft met de volgende klachten:

  • Pijn in het hoofd en/of de nek
  • Nek- en schouderklachten die doortrekken tot in de armen
  • Hoge rugklachten, met pijn hoog in de rug en rib- en borstpijn
  • Lage rugklachten, ook met uitstralende pijn in uw benen

Meldt u zich aan voor een traject, dan wordt eerst een zorgvuldige analyse uitgevoerd om te kijken waar de klachten precies vandaan komen. Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld. Onze manueel therapeut zorgt er gedurende dit traject voor dat u uw gewrichten steeds beter zult kunnen bewegen.

Vergelijkbaar met een chiropractor

Als u op zoek bent naar een chiropractor in Nieuw Sloten, kunt u in veel gevallen eveneens bij ons terecht. De behandelmethode van een chiropractor is immers sterk vergelijkbaar met de manuele therapie die wij als fysiotherapeut in de omgeving van Nieuw Sloten aanbieden. Het verschil tussen beide behandelingen is dat een chiropractor vanuit de wervelkolom en het zenuwstelsel werkt, terwijl wij met manuele therapie werken vanuit de spieren. Daarnaast kijken wij puur naar het gebied waar de pijn zit en kijkt een chiropractor vaak naar het hele lichaam. Een chiropractor gebruikt specifiek uitgevoerde correcties en maakt vaak gebruik van röntgenfoto’s. Een behandeling van een chiropractor gaat dus verder dan die van onze manueel therapeut in de omgeving van Nieuw Sloten. De overeenkomst van de behandelingen is echter dat deze allebei gericht zijn op het verbeten van lichaamsverbeteringen. Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen? Maak gerust een afspraak om te ontdekken of manuele therapie voor u geschikt is voordat u een chiropractor in Nieuw Sloten bezoekt.

Orthopedische revalidatie

Heeft u kort geleden een operatie gehad aan uw knie, schouder, rug, heup of enkel? Of ondergaat u binnenkort een operatie? Kies dan ook voor het volgen van een orthopedisch revalidatieprogramma. Onze fysio komt samen met uw persoonlijke orthopeed tot een voor u ideaal programma. Hier kunt u na het ontslag uit het ziekenhuis mee beginnen. Ook hebben wij een nauwe samenwerking met het Amsterdam UMC en hun revalidatieartsen en traumachirurgen. In samenwerking met alle partijen werken wij eraan om uw herstel zo succesvol en prettig mogelijk te laten verlopen.

Fitness

Wist u dat u bij het volgen van een behandeltraject bij onze fysiotherapeut drie keer per week gratis bij ons kunt komen fitnessen? Zo helpen wij u met uw herstel. Ook indien u momenteel niet bij ons onder behandeling bent, heten wij u welkom in onze fitnessruimte. Maak dan ook de keuze voor Fysiofit. Deze vorm van fitness vindt plaats onder begeleiding van een professionele fysiotherapeut. In een non-competitieve sfeer en fijne omgeving volgt u dan uw op maat gemaakte oefenschema.

Fysiotherapie gezocht in Nieuw Sloten? Bel of mail ons!

Bent u geïnteresseerd in een specialistische behandeling van onze fysiotherapeut in Nieuw Sloten? En wilt u zich hiervoor aanmelden? Bel dan vandaag nog naar 06-22008173 of stuur per e-mail een bericht naar info@praktijkfysiotherapie.nl. Bij Fysiotherapie Nieuw Sloten kunt u dan al binnen 24 uur terecht!

Wij zijn open. Behandelingen op de praktijk, aan huis en via videobellen zijn mogelijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Graag eerst bellen, Appen of mailen.
+
Afspraak maken