skip to Main Content

Binnen 24 uur terecht bij onze fysio in Osdorp

Behoeft u fysiotherapie in Osdorp? Fysiotherapie Nieuw Sloten biedt uw behandeling geheel op maat. En dat al binnen 24 uur! Onze praktijk heeft meer dan 35 jaar ervaring met fysiotherapie, manuele therapie, fitness, sportmassages en orthopedische revalidatie. Wij hebben flexibel inzetbare fysio’s. Al binnen een dag na uw aanmelding kunt u terecht in onze praktijk. Ook worden onze fysio’s regelmatig bijgeschoold. Ze zijn dan ook geheel op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent fysiotherapie. Tevens zijn onze fysiotherapeuten CKR geregistreerd, waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit zorg. Met elke zorgverzekeraar hebben wij een lopend contract, waardoor u eenvoudig bij ons terecht kunt voor een behandeling. Daarbij hebben wij een uitstekend bereikbare praktijk met de mogelijkheid om gratis voor de deur te parkeren. Wij vertellen u hieronder graag meer omtrent onze behandelingen in Osdorp.

Heeft u klachten? Maak een afspraak!

Een afspraak maken is simpel en u kunt binnen 24 uur al terecht! Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Fysiotherapie

Wij verzekeren u in Osdorp van de juiste expertise in het behandelen van klachten aan uw spieren en gewrichten. Dit in samenwerking met huisartsen en andere specialisten in de omgeving van Osdorp. Zo verloopt uw behandeling op een zo goed mogelijke wijze. Heeft u te maken met verkrampte of overbelaste spieren? U bent dan bij onze fysiotherapeut aan het juiste adres. Wij bieden u binnen onze fysiotherapie:

  • Massages: door uw spieren te masseren bevorderen wij actief herstel
  • Oefentherapie, waardoor ervoor wordt gezorgd dat uw spieren precies de juiste bewegingen maken en binnenkort weer vrij kunnen bewegen
  • We coachen u actief, zodat u goed inzicht krijgt in hoe u uw spieren kunt gebruiken en ontlasten

Voor de start van uw behandeling, zal eerst een gepersonaliseerd behandelingsplan worden opgesteld door een fysiotherapeut. Indien u dit plan volgt, kunt u in stappen al uw doelstellingen behalen. Wenst u dat wij op huisbezoek komen in Osdorp? Ook dat is mogelijk.

Revalidatie bij een sportblessure

Bent u geblesseerd geraakt gedurende het sporten en denkt u eraan het sporten binnenkort weer te hervatten? Wij bieden tevens sportrevalidatie aan in Osdorp. Onze therapeuten beschikken zelf ook over veel ervaring in de topsport en recreatieve sport. Met een op maat gemaakt trainingsprogramma keert u onder begeleiding terug naar uw eigen sport. Het programma is voorzien van elementen die geheel op uw tak van sport zijn afgestemd. Onze praktijk is gespecialiseerd in tennis, voetbal en zwemmen, maar ook in diverse andere sporten. U coachen en adviseren is altijd ons hoofddoel gedurende onze fysio. Dit zodat u straks weer vol zelfvertrouwen uw sport hervat.

revalidatie osdorp

Sportmassage osdorp

Sportmassage

Onze fysio biedt tevens massages aan, waaronder de sportmassage. Hierbij worden uw spieren diep gemasseerd door onze fysio. Dit zorgt voor een ontspannen gevoel en werkt herstelbevorderend. Onze massage werkt ook preventief tegen blessures. Door de opgewekte wrijvingswarmte en het verbeteren van uw doorbloeding, krijgt u een ontspannen gevoel. Onze sportmassage is daarom tevens geschikt voor niet-sporters.

Revalidatie bij kanker

Wordt u behandeld tegen kanker of heeft u hiervoor een behandeling ondergaan? In onze praktijk bieden wij tevens oncologische revalidatie aan. Na of tijdens de behandeling van kanker voelen vele patiënten zich moe of ervaren ze andere medische klachten. Onze fysio biedt u herstel op maat. Wij bevinden ons in het netwerk van oncorevalidatie, waardoor wij u de beste ondersteuning kunnen bieden. Wij beïnvloeden en neutraliseren uw klachten door gepersonaliseerde massages en conditietrainingen. Ten doel stellen wij ons altijd om u weer vertrouwen in uw eigen lichaam te laten krijgen.

Manuele therapie

Manuele therapie kan u ondersteuning bieden bij het bestrijden van rug- en nekklachten. De manueel therapeut zorgt ervoor dat u uw gewrichten weer makkelijk kunt bewegen. U zult eenvoudigere bewegingen kunnen maken door de afnemende pijn. Bij de volgende klachten blijkt manuele therapie al de geschikte therapievorm te zijn:

  • Pijn in uw hoofd en/of nek
  • Nek- en schouderklachten die doortrekken tot in uw armen
  • Hoge rugklachten, met pijn hoog in de rug en rib- en borstpijn
  • Lage rugklachten, ook met uitstralende pijn in uw benen

De manueel therapeut bespreekt voorafgaand aan de behandeling uw klachten met u. Tevens zal de fysiotherapeut een onderzoek verrichten. Vervolgens wordt in samenwerking met u een behandelingsplan op maat gemaakt.

Vergelijkbaar met een chiropractor

Als u op zoek bent naar een chiropractor in Osdorp, kunt u in veel gevallen eveneens bij ons terecht. De behandelmethode van een chiropractor is immers sterk vergelijkbaar met de manuele therapie die wij als fysiotherapeut in de omgeving van Osdorp aanbieden. Het verschil tussen beide behandelingen is dat een chiropractor vanuit de wervelkolom en het zenuwstelsel werkt, terwijl wij met manuele therapie werken vanuit de spieren. Daarnaast kijken wij puur naar het gebied waar de pijn zit en kijkt een chiropractor vaak naar het hele lichaam. Een chiropractor gebruikt specifiek uitgevoerde correcties en maakt vaak gebruik van röntgenfoto’s. Een behandeling van een chiropractor gaat dus verder dan die van onze manueel therapeut in de omgeving van Osdorp. De overeenkomst van de behandelingen is echter dat deze allebei gericht zijn op het verbeten van lichaamsverbeteringen. Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen? Maak gerust een afspraak om te ontdekken of manuele therapie voor u geschikt voordat u een chiropractor in Osdorp bezoekt.

Orthopedische revalidatie

Heeft u binnenkort een operatie of net een operatie achter de rug? Orthopedische revalidatie is de fysiotherapie die wij u dan aanraden. Vaak wordt met de ‘operatie’ een operatie aan de knie, schouder, enkel, heup of rug bedoeld. Denk aan een kijkoperatie of een totale knie- of heupoperatie. Nadat u uit het ziekenhuis bent ontslagen, ontvangt u een op maat gemaakt revalidatieprogramma. Dit programma kunt u zowel thuis als bij onze fysio volgen. Al in samenwerking met uw orthopeed. Wij werken samen met de orthopeden van Xpert Orthopedie. Bij een revalidatieproces na een groot trauma werken wij samen met het Amsterdam UMC. Wij onderhouden een goede communicatie met revalidatieartsen, fysiotherapeuten en traumachirurgen, waardoor we zo effectief mogelijk kunnen werken aan het herstel van patiënten.

Fitness

Wilt u in Osdorp op een verantwoorde manier sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut? Fysiofit is dan de beste keuze voor u. In een kleine setting traint u op een verantwoorde manier. Van een competitieve sfeer is geen sprake. Heeft u last van chronische lichamelijke klachten, dan kunnen wij u een oefenschema op maat aanbieden. Volgt u een van bovenstaande behandeltrajecten in onze praktijk? Dan kunt u zelfstandig en geheel gratis drie keer per week bij ons fitnessen.

Fysiotherapie gezocht in Osdorp? Neem contact op!

Heeft u baat bij fysiotherapie in Osdorp en spreken onze specifieke behandelingen u aan? Neem dan vandaag nog contact op met Fysiotherapie Nieuw Sloten voor een snelle plaatsing. Bel ons via 06-22008173 of stuur een e-mail naar info@praktijkfysiotherapie.nl. Binnen 24 uur kunnen wij u al voorzien van een plek. Kies ook voor de beste weg naar herstel en kies voor onze fysio in Osdorp.

Wij zijn open. Behandelingen op de praktijk, aan huis en via videobellen zijn mogelijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Graag eerst bellen, Appen of mailen.
+
Afspraak maken