skip to Main Content

Per 1 januari 2020 is Fysiotherapie Nieuw Sloten voor zelf betalende klanten overgestapt op de digitale rekening van Infomedics. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook handig voor u. U kunt uw rekening namelijk eenvoudig betalen met iDEAL. Voor klanten die via de basis of aanvullende verzekering de behandeling via de zorgverzekeraar vergoed krijgen verandert er niets. Die rekeningen blijven we rechtstreeks bij de verzekeraar indienen.

Geef uw e-mailadres en mobiele nummer aan ons door

U ontvangt van Infomedics een e-mail op het e-mailadres dat bij ons bekend is. Belangrijk dus om uw actuele e-mailadres aan ons door te geven. Daarnaast hebben wij uw mobiele nummer nodig. U ontvangt van Infomedics een sms-code om uw rekening te kunnen openen. Zo zorgt Infomedics ervoor dat uw gegevens goed beschermd blijven.

Hieronder ziet u hoe het precies werkt:

Infomedics animatie

Wilt u uw rekening liever per post blijven ontvangen? Geef dit dan aan ons door tijdens uw volgende bezoek. 

Aan de betalingsvoorwaarden verandert natuurlijk niets!

U heeft nog altijd 30 dagen de tijd om de rekening te betalen. Betaalt u via internetbankieren, let er dan op dat u de betaalgegevens gebruikt die op deze rekening staan. U kunt ook de QR-code die op de rekening staat scannen met uw mobiele telefoon. U wordt dan direct naar uw iDEAL betaalpagina geleid. Alle betaalgegevens zijn al netjes voor u ingevuld, waardoor u alleen nog akkoord hoeft te geven op de betaling.

Vragen over uw rekening

Op de website van Infomedics vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen. Ook kunt u op de website via de rekeningchecker snel en eenvoudig controleren of uw rekening al is betaald. Komt u er niet uit, dan kunt op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 uur bellen met de Servicedesk van Infomedics via telefoonnummer 036 – 20 31 900.

Wij zijn open. Behandelingen op de praktijk, aan huis en via videobellen zijn mogelijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Graag eerst bellen, Appen of mailen.
+
Afspraak maken