skip to Main Content

Laat u nekklachten behandelen door Fysiotherapie Nieuw Sloten

Zoekt u voor het bestrijden van nekklachten in Amsterdam een goede en ervaren fysiotherapeut? Bij Fysiotherapie Nieuw Sloten beschikken we al meerdere decennia over ruime kennis en ervaring in onder andere fysiotherapie, manuele therapie, fitness, orthopedische revalidatie en diverse vormen van massages. Fijn om te weten is dat u bij ernstige en zeurende nekklachten al binnen een dag een eerste afspraak bij ons in Amsterdam kunt hebben. Onze fysio’s mogen zich zonder meer specialisten noemen, want zij volgen regelmatig cursussen en bijscholingen. Alle nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie zijn ons dus bekend. Bovendien zijn onze fysiotherapeuten allemaal geregistreerd in het CKR-kwaliteitsregister. Verder hebben we een contract met alle zorgverzekeraars. Onze praktijk in Nieuw Sloten is zeer goed bereikbaar met de auto. U kunt zelfs gratis bij ons voor de deur parkeren. Fysiotherapie Nieuw Sloten is ideaal als u in Amsterdam een specialist zoekt die u helpt bij het bestrijden van nekklachten. Lees verder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u klachten? Maak een afspraak!

Een afspraak maken is simpel en u kunt binnen 24 uur al terecht! Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waardoor worden nekklachten veroorzaakt?

Nekpijn en andere nekklachten hebben veel verschillende mogelijke oorzaken. De meest voorkomende oorzaken van nekklachten hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet:

 • Hoge werkdruk
 • Langdurige stress
 • Te veel zitten, bijvoorbeeld op kantoor of in een voertuig
 • In z’n algemeenheid te weinig bewegen
 • Een plotselinge gebeurtenis, zoals een ongeluk of een spierverrekking

Als u een afspraak maakt met onze fysio in Amsterdam, dan bekijken we snel waar uw nekklachten precies door veroorzaakt worden. Daarna beginnen we met de behandelingen.

Sportmassage

Manuele therapie

Fysiotherapie

Als u in Amsterdam een fysio zoekt die beschikt over expertise voor het behandelen van alle klachten aan het bewegingsapparaat van de mens, neem dan zeker contact op met Fysiotherapie Nieuw Sloten. Ook voor nekklachten kunt u gerust bellen voor een afspraak en een mogelijk behandeltraject. Zo’n traject bestaat doorgaans uit de volgende basisaspecten:

 • Massages: door uw spieren te masseren bevorderen we het herstel
 • Oefentherapie, waardoor uw spieren precies de juiste bewegingen maken, waarna deze binnenkort weer echt vrij kunnen bewegen
 • We geven actieve coaching, zodat u goed inzicht krijgt in hoe u uw spieren wel en niet kunt belasten

Meldt u zich daadwerkelijk aan bij onze fysiotherapeut in Amsterdam? Dan begint het allemaal met het in kaart brengen van uw nekklachten en het maken van een plan van aanpak om de nekpijn te bestrijden. Daarna gaan we aan de slag en zult u geleidelijk aan merken dat uw nekklachten verminderen.

Manuele therapie

Manuele therapie is zonder twijfel een van de geschiktste manieren op rug- en/of nekklachten te verhelpen. Onze manueel therapeut in Amsterdam zorgt al snel voor verlichting van uw nekklachten, waardoor u uw nek snel weer kunt bewegen. Na verloop van tijd zult u weer pijnvrij en vol zelfvertrouwen alle bewegingen kunnen maken. De manuele therapie van Fysiotherapie Nieuw Sloten is in ieder geval geschikt bij de volgende klachten:

 • Pijn in uw hoofd en/of nek
 • Nek- en schouderklachten die doortrekken tot in uw armen
 • Hoge rugklachten, met pijn hoog in de rug en rib- en borstpijn
 • Lage rugklachten, ook met uitstralende pijn in uw benen

Nadat u zich heeft aangemeld voor manuele therapie bij Fysiotherapie Nieuw Sloten in Amsterdam, dan gaat onze fysio eerst uw nekklachten en het precies ontstaan ervan onderzoeken. Bij het creëren van het behandelplan wordt uiteraard rekening gehouden met deze oorzaken.

Fitness

Volgt u bij Fysiotherapie Nieuw Sloten in Amsterdam een behandeltraject, bijvoorbeeld in de manuele therapie of een andere vorm van fysiotherapie? Dat mag u maar liefst drie keer per week komen fitnessen in onze fitnessruimte. En dat geheel kosteloos! Dit om het zelfstandig werken aan uw herstel en het neutraliseren van uw nekklachten aan te moedigen.

Maar ook als u momenteel geen traject volgt bij ons, bent u van harte welkom in onze fitnesszaal. Onze Fysiofit is bijvoorbeeld zeer geliefd. Dit is omdat u op deze manier onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut kunt komen sporten. Hierbij volgt u een gepersonaliseerd oefenschema. Dit alles gebeurt in een kleine setting en in een atmosfeer die niet competitief is.

Bel vandaag nog naar onze praktijk in Amsterdam als u last heeft van nekklachten

Heeft u interesse in een behandeltraject bij Fysiotherapie Nieuw Sloten in Amsterdam om af te rekenen met uw nekklachten? Neem dan gerust contact op met onze fysiotherapeut. Dan kunnen we snel onderzoeken welke behandelingen het meest geschikt zijn voor u. Bel 06-22008173 of stuur een e-mail naar info@praktijkfysiotherapie.nl, dan heeft u mogelijk al binnen een dag een afspraak in onze praktijk. De specialisten van Fysiotherapie Nieuw Sloten in Amsterdam zullen uw nekklachten dan op een vakkundige manier bestrijden.

Wij zijn open. Behandelingen op de praktijk, aan huis en via videobellen zijn mogelijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Graag eerst bellen, Appen of mailen.
+
Afspraak maken