skip to Main Content

De fysiotherapeuten van Fysio Nieuw Sloten

Mike Potemans

Mike Potemans

Fysiotherapeut en fitness trainer

Sjaak Holla †

Fysiotherapeut en manueel therapeut

Persoonlijk en op maat

Fysiotherapie Nieuw Sloten is een praktijk waar persoonlijke begeleiding belangrijk is. We willen graag dat u snel, maar verantwoord herstelt van uw klachten in een prettige sfeer.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Ons team is gespecialiseerd in manuele therapieorthopedische revalidatiesportmassage en fitness.

Onze fysiotherapeuten

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Nieuw Sloten vinden een persoonlijke benadering belangrijk. Een behandeling op maat, snel handelen, en persoonlijke aandacht krijgen bij ons veel aandacht.

Wij volgen regelmatig cursussen en bij- en nascholing om onze kennis te vergroten en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het wetenschappelijk onderzoek. Alle fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister CKR. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Regelmatig overleggen wij met huisartsen en de orthopeden van Xpert Orthopedie.

Huisregels in onze praktijk

  • Kunt u niet komen? Zeg dan 24 uur van tevoren uw afspraak af. De gereserveerde tijd wordt dan niet in rekening gebracht.
  • Neem bij elke behandeling uw een eigen badhanddoek mee. Vergeet u die 3 keer? Dan mag u de volgende keer zelfgemaakt gebak meenemen!
  • We willen graag dat alles schoon blijft. Helpt u mee? Wij vragen u na gebruik van de trainingsapparaten ze schoon te maken met Dettol en papier (aanwezig in de sportruimte).

Tijdelijk XpertOrthopedie in onze praktijk

In onze praktijk werken tijdelijk de orthopeden van XpertOrthopedie. Zij krijgen bij ons de ruimte totdat hun nieuwe vestiging in Osdorp gereed is. Ook na deze periode blijft Fysiotherapie Nieuw Sloten samenwerken met XpertOrthopedie.

Xpert Orthopedie logo

Kijk rond in onze praktijk

Wij zijn open. Behandelingen op de praktijk, aan huis en via videobellen zijn mogelijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Graag eerst bellen, Appen of mailen.
+
Afspraak maken