skip to Main Content

Herstel bij blessures

Heeft u een blessure? Bijvoorbeeld door overbelasting of sport? Wij helpen u graag bij u revalidatie. Zodat u snel weer kunt doen wat u wilt. Een verwijzing is niet nodig.

Herstel na een operatie

Orthopedische revalidatie richt zich op de voorbereiding voor een operatie en het herstel na een operatie van het bewegingsapparaat. Vaak gaat het om een operatie aan de knie, schouder, enkel, heup of rug. Bijvoorbeeld na een kijkoperatie of een totale knie- of heupoperatie. Vervolgens krijgt u na ontslag uit het ziekenhuis een revalidatieprogramma op maat bij u thuis en daarna op de praktijk. Wij doen dit in samenwerking met uw orthopeed.

Orthopedische revalidatie

Samenwerking met uw orthopeed van Xpert Orthopedie

Onze praktijk werkt samen met de orthopeden van www.xpertclinic.nl/orthopedie en Annatommie. Daardoor is het makkelijk om u snel door de juiste behandelaar te laten begeleiden bij uw revalidatie. De orthopeden van Xpert Orthopedie geven vrijdagochtend polikliniek op de locatie Fysiotherapie Nieuw-Sloten.

Samenwerking met Amsterdam UMC voor traumarevalidatie

Voor revalidatie na grote trauma’s werken wij samen met Amsterdam UMC. Door de goede communicatie tussen de fysiotherapeuten, traumachirurgen en/of revalidatieartsen in het Amsterdam UMC en Fysio Nieuw Sloten kunnen wij het herstel van de patiënt optimaliseren.

Gratis werken aan uw herstel

Naast uw individuele behandeling kunt u ook gratis en zelfstandig drie keer per week op de praktijk komen trainen om te werken aan uw herstel.

Wij zijn open. Behandelingen op de praktijk, aan huis en via videobellen zijn mogelijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Graag eerst bellen, Appen of mailen.
+
Afspraak maken