skip to Main Content

Revalidatie bij sportblessures

Sportrevalidatie is bedoeld voor pati├źnten die een blessure hebben opgelopen tijdens het sporten en weer willen terug keren naar hun sport. Onze therapeuten hebben zelf veel ervaring met topsport en recreatieve sport.

Pati├źnten met een sportblessure willen vaak graag zo snel mogelijk weer sporten. Het doel is om onder begeleiding terug te keren naar sport. Dit wordt behaald door een op maat gemaakt trainingsprogramma te volgen. In dit trainingsprogramma zullen er sport specifieke elementen terug komen voor een optimale voorbereiding voor elke sport. Op deze praktijk hebben we veel ervaringen met tennis, zwemmen en voetbal en andere sporten. Wij vinden het belangrijk de sporten te coachen en te adviseren zodat de sporter met vertrouwen terug keert naar het sportveld.

Revalidatie bij sportblessures

Verwijzing niet nodig

De eerste behandeling, met of zonder verwijzing, starten wij met een op maat gemaakte trainingsprogramma om uw doelen te behalen.

Inloopspreekuur voetbalclub Nieuw Sloten

Gratis inloopspreek uur voor de leden van voetbalclub Nieuw Sloten. Elke eerste maandagavond van de maand is er een inloopspreekuur van 20:15 tot 20:45 uur in de EHBO kamer onder de kantine. Het is geschikt voor een korte en snelle screening van de klachten gevolgd door advies.

Gratis werken aan uw herstel

Naast uw individuele behandeling kunt u ook gratis en zelfstandig drie keer per week op de praktijk komen trainen om te werken aan uw herstel.

Wij zijn open. Behandelingen op de praktijk, aan huis en via videobellen zijn mogelijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Graag eerst bellen, Appen of mailen.
+
Afspraak maken