skip to Main Content

Fysiotherapie Nieuw Sloten, voor de beste sportfysiotherapie in Amsterdam

Bent u in Amsterdam op zoek naar een specialist op het gebied van sportfysiotherapie? Bij Fysiotherapie Nieuw Sloten beschikken we over alle expertise hieromtrent. Wij zitten al ruim 35 jaar in het vak van de fysiotherapie. Van onze specialisaties is sportfysiotherapie een van de belangrijkste. Men een revalidatietraject, al dan niet ondersteund door massages, na sportblessures weten we een snelle terugkeer in uw sport te verwezenlijken. Onze sport fysio’s zijn flexibel in hun inzetbaarheid. Een eerste afspraak met de fysio zou daarom al binnen 24 uur na uw aanmelding kunnen plaatsvinden. Voor meer informatie over onze sportfysiotherapie in Amsterdam kunt u gerust verder lezen of contact met ons opnemen.

Heeft u klachten? Maak een afspraak!

Een afspraak maken is simpel en u kunt binnen 24 uur al terecht! Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarin onderscheidt Fysiotherapie Nieuw Sloten zich?

Bij Fysiotherapie Nieuw Sloten in Amsterdam staan de sport fysio’s bekend om het leveren van pure kwaliteit. Vanwaar deze stelligheid? Welnu, omdat onze fysiotherapeuten regelmatig bijscholingscursussen volgen. Daardoor zijn zij altijd op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen in het vakgebied. De namen van al onze sport fysio’s zijn bovendien terug te vinden in het CKR-kwaliteitsregister. Daarnaast kan met zekerheid gezegd worden dat u voor sportfysiotherapie bij ons in Amsterdam terecht kunt. Wij beschikken immers over contracten met alle zorgverzekeraars. Tenslotte is onze praktijk in Nieuw Sloten erg goed bereikbaar, ook als u met de auto komt. Deze kunt u zelfs gratis voor de deur parkeren.

Sportfysiotherapie als revalidatie bij sportblessures

Heeft u tijdens het beoefenen van uw sport een kwetsuur opgelopen? Voor het revalideren daarvan bieden wij speciale revalidatieprogramma’s. Het realiseren van een snelle en goede manier van terugkeren in uw sport is het hoofddoel daarbij. De sport fysio’s van Fysiotherapie Nieuw Sloten in Amsterdam hebben veel ervaring met recreatieve sport en topsport. Zij weten dus welke sportblessures het gevolg kunnen zijn van het actief bedrijven van sporten als tennis, voetbal en zwemmen. Na uw aanmelding bij de sport fysio bij ons in Amsterdam begint het allemaal met het creëren van een trainingsprogramma op maat. Mogelijkerwijs maken sportmassages of andere sportspecifieke elementen daar ook onderdeel van uit. Hiermee trachten we u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op een terugkeer in de sport in kwestie.

Orthopedische revalidatie

Sportmassage

Sportmassage

Fysiotherapie Nieuw Sloten biedt als onderdeel van sportfysiotherapie in Amsterdam sportmassages aan. Bij een dergelijke massage wordt er specifiek en diep gemasseerd op de relevante en aangetaste spieren. Sportmassages staan bekend om verscheidenheid aan voordelen die ze bieden. Er gaat ten eerste een preventieve werking van uit, dus blessures worden hierdoor voorkomen. Daarnaast is het herstelbevorderende aspect, na het oplopen van een blessure, natuurlijk erg belangrijk. Tenslotte hebben sportmassages ook een ontspannend effect bij de patiënt. Immers wordt de nodige wrijvingswarmte opgewekt door zo’n massage. Daardoor wordt de doorbloeding verbeterd. Daarom kan gesteld worden dat ook wanneer u geen actieve sporter bent u bij onze sport fysio in Amsterdam terecht kunt voor een sportmassage.

Inloopspreekuur voor sportrevalidatie en sportmassages

Bent u geïnteresseerd in sportfysiotherapie en wilt u hier eens op een vrijblijvende manier mee kennismaken? Dan is het voor u handig om te weten dat wij regelmatig een inloopspreekuur houden. Dit wordt iedere eerste maandagavond van de maand van 20.15 tot 20.45 uur georganiseerd in de EHBO-kamer onder de kantine van voetbalclub SV Nieuw Sloten. Als u lid bent van deze voetbalclub, dan kunt u tijdens deze inloopspreekuren geheel kosteloos langskomen voor een korte en snelle screening van uw klachten. Daarbij wordt u alvast geadviseerd over een eventuele herstelmethode.

Fitness

Volgt u een behandelingstraject op het gebied van sportfysiotherapie bij ons in Nieuw Sloten? Dan hebben we goed nieuws, want u mag dan maar liefst drie keer per week geheel gratis komen fitnessen in onze fitnessruimte. Op deze manier bemoedigen wij het zelfstandig bevorderen van het herstel van bijvoorbeeld een blessure. Wanneer u geen traject volgt bij ons bent u natuurlijk nog steeds van harte welkom in onze fitnessruimte. U kunt zich bij ons bijvoorbeeld aanmelden voor Fysiofit. Dit houdt sporten onder begeleiding van een vakkundige sport fysio in. In Amsterdam is dit een van de fijnste en meest verantwoorde manier om te fitnessen. In een non-competitieve sfeer en een persoonlijke, kleine setting vindt dit plaats. U kunt hierbij speciale gepersonaliseerde oefenschema’s van ons krijgen, wat bijvoorbeeld handig is wanneer u last heeft van chronische fysieke klachten.

Bel of mail ons voor een afspraak met de sport fysio in Amsterdam

Heeft u belangstelling tot het volgen van een traject in de sportfysiotherapie bij ons in Amsterdam? Of bent u benieuwd op welke manier de sport fysio van Fysiotherapie Nieuw Sloten in Amsterdam u kan assisteren bij het herstellen van een blessure? Neem gerust contact met ons op, dan kunt u desgewenst al binnen 24 uur bij ons langskomen voor een eerste afspraak. Bel 06-22008173 of stuur een e-mail naar info@praktijkfysiotherapie.nl. U zult snel ontdekken dat wat betreft sportfysiotherapie in Amsterdam Fysiotherapie Nieuw Sloten een specialist bij uitstek is.

Afspraak maken