skip to Main Content

Fysiotherapie Nieuw Sloten, voor de beste sportmassages in Amsterdam

Bent u in of nabij Amsterdam op zoek naar een fysio die u een professionele sportmassage kan geven? Dan raden we u aan zich aan te melden bij Fysiotherapie Nieuw Sloten. Wij zijn een specialist met al ruim 35 jaar ervaring in het vak. Een van onze vele specialiteiten behelst alles wat met sportrevalidatie te maken heeft. Sportmassages zijn hier uiteraard een belangrijk onderdeel van. Het herstellen van sportblessures wordt hiermee bespoedigd. Een snelle en zelfverzekerde terugkeer naar het sportveld wordt voor u hiermee realistischer. Goed om te weten is dat wij met flexibel inzetbare fysio’s werken. Daarom zou u al binnen 24 uur na uw aanmelding bij ons terecht kunnen voor een eerste afspraak. Lees verder om erachter te komen waarom Fysiotherapie Nieuw Sloten op het gebied van de sportmassage de specialist in Amsterdam is.

Heeft u klachten? Maak een afspraak!

Een afspraak maken is simpel en u kunt binnen 24 uur al terecht! Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarin onderscheidt Fysiotherapie Nieuw Sloten zich?

De fysio’s van Fysiotherapie Nieuw Sloten in Amsterdam staan garant voor kwaliteit. Zo volgen onze fysiotherapeuten regelmatig cursussen en bijscholingen, waardoor ze voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen in de fysiotherapie. Al onze fysio’s zijn bovendien in het CKR-kwaliteitsregister geregistreerd. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken dat u voor een sportmassage niet bij ons in Amsterdam terecht kunt. We hebben namelijk contracten met alle zorgverzekeraars. Bovendien is onze praktijk uitstekend bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. U kunt uw auto ook nog eens gratis voor de deur parkeren.

Revalidatie bij sportblessures

Voor patiënten die tijdens het beoefenen van hun favoriete sport een blessure hebben opgelopen, bieden wij speciale sportrevalidatie. Deze revalidatie heeft een snelle terugkeer naar de sport in kwestie als doel. De therapeuten van Fysiotherapie Nieuw Sloten hebben zelf veel ervaring met topsport en recreatieve sport en dus ook met sportblessures die hiervan soms helaas het gevolg zijn. Op onze praktijk hebben we ervaringen met bijvoorbeeld tennissers, zwemmers en voetballers, maar ook met beoefenaars van een heleboel andere sporten. Wanneer u zich met een sportblessure bij ons aanmeldt, dan beginnen we met het samenstellen van een trainingsprogramma op maat. Sportmassages op onze praktijk in Amsterdam zouden hier onderdeel van kunnen uitmaken. Dat geldt ook voor andere sportspecifieke elementen, coaching en adviezen. Alles voor een optimale voorbereiding op een zelfverzekerde terugkeer naar uw favoriete sport.

Sportmassage

revalidatie

Sportmassage

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Nieuw Sloten in Amsterdam bieden meerdere soorten massages aan. De sportmassage is hierbij een van de belangrijkste specialisaties. Bij een sportmassage masseert onze fysio specifiek en diep op de relevante, en aangetaste, spieren. Een sportmassage heeft dan ook meerdere gunstige uitwerkingen. Zo werkt het ten eerste preventief, dus ter voorkoming van blessures. Verder gaat er een herstelbevorderende kracht van uit bij een mogelijke blessure. Maar los daarvan werkt een sportmassage ook ontspannend voor de patiënt. Dit komt doordat de nodige wrijvingswarmte wordt opgewekt door de massage. Daardoor wordt de doorbloeding aantoonbaar verbeterd. Door deze aspecten is een sportmassage bij ons in Nieuw Sloten in Amsterdam óók geschikt als u geen sporter bent.

Inloopspreekuur voor sportrevalidatie en sportmassages

Wilt u op een vrijblijvende manier meer te weten komen over onze sportrevalidatie en sportmassages in Amsterdam? En bent u lid van voetbalclub SV Nieuw Sloten? Dan is het voor u goed om te weten dat er regelmatig een gratis inloopspreekuur in de EHBO-kamer onder de kantine van deze voetbalclub georganiseerd wordt.

Dit inloopspreekuur vindt iedere eerste maandagavond van de maand van 20.15 tot 20.45 uur plaats. Dit is een uitermate geschikte gelegenheid voor een korte en snelle screening van de klachten. Hierbij wordt u geadviseerd wat voor u de beste herstelmethode zou kunnen zijn.

Fitness

Volgt u bij Fysiotherapie Nieuw Sloten in Amsterdam een behandelingstraject met sportmassage? Of ondergaat u een sportrevalidatieprogramma via ons? Dan mag u maar liefst drie keer per week kosteloos komen fitnessen in de fitnessruimte bij onze praktijk in Amsterdam. Op deze manier willen we graag het actief herstellen van een kwetsuur aanmoedigen. Maar ook als u elders in de regio Amsterdam uw sportmassage volgt, bent u van harte welkom bij ons te komen fitnessen. Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor Fysiofit. Dit houdt in dat u traint onder begeleiding van een deskundige fysiotherapeut. Een verantwoorde wijze van fitnessen, in een kleine, persoonlijke setting en een non-competitieve sfeer: een fijnere manier van fit worden of blijven bestaat er vermoedelijk niet. Indien u last heeft van chronische lichamelijke klachten bieden wij u zelfs gepersonaliseerde oefenschema’s.

Wenst u een sportmassage in Amsterdam? Bel of mail ons!

Heeft u belangstelling voor een sportmassage in Amsterdam? Of heeft u zelfs mogelijk een heel traject aan sportmassages en/of algehele sportrevalidatie in gedachten? Aarzel dan niet contact op te nemen met Fysiotherapie Nieuw Sloten. Bel 06-22008173 of stuur een e-mail naar info@praktijkfysiotherapie.nl, dan zou u al binnen 24 uur kunnen langskomen voor een afspraak in onze praktijk. U zult zien dat u voor een sportmassage in Amsterdam bij Fysiotherapie Nieuw Sloten op de juiste plek bent.

Wij zijn open. Behandelingen op de praktijk, aan huis en via videobellen zijn mogelijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Graag eerst bellen, Appen of mailen.
+
Afspraak maken